Trummimasinate ja süntesaatorite taga seisab Alvydas, trompetit puhub Aurimas, vokaali eest hoolitseb lauljatar Daiva ja ikka neid „õigeid-õigeid“ trumme taob Marijus. Keymono on avaldanud kaks stuudioalbumit – 2010. aastal album nimega Waiting ja 2011. aastal Synthezatorium. Sellele lisaks on välja antud ka neli EP’d. Samuti on Keymono muusikat kasutatud ka kahes Leedu filmis ja mitmetes reklaamides. 2011. Aastal võitis nende lugu „Bubble in a Trouble“ The Peoples Music Awardsi auhinna elektroonika kategoorias. 2012. aastal kandideeris bänd Leedu muusikaauhindadel kolmes kategoorias ning võitis alternatiivse muusika auhindadel „TETE“ aasta albumi tiitli.

Hetkel töötab bänd uue singli ja albumi kallal. Loomisjärgus olev singel antakse kusjuures ka vinüülina välja. Novembris ja detsembris tuuritab bänd Taanis ja Ühendkuningriikides, kuid veel huvitavam on see, mis juhtus bändiga sel suvel. Nimelt kirjutati alla lepingule EMC/Sonyga, kes valis nende esimese kahe albumi pealt parimad palad välja ning avaldas need nüüd juba enda plaadifirma alt.

Miks nad seda tegid? Selle pärast, et EMC/Sony sõnul nähakse bändis suurt potentsiaali, et Brasiilia muusikaturul läbi lüüa. Igatahes on bändiliikmete pead kuuma Ladina-Ameerika päikese poole pööratud ning hetkel antakse invasiooniplaanile veel viimast lihvi.

Keymono lugu „Star“, mis on üks nendest lugudest, mille EMC/Sony Brasiilia turu tähelepanu äratamiseks välja valis. „Star“ on justkui kuskil kaugel kosmosejaamas loodud atmosfääriline lugu, mis Sulle alateadvusesse tungib ning märkamatult keha liigutama paneb.

Kuula Balti Skene saateid Raadio2-s igal esmaspäeval ja teispäeval kell 17.10 saates Pleier.