Matt Wills on 23-aastane Suurbritanniast Kentist pärit muusik ja laulukirjutaja. Oma muusikalisteks eeskujudeks peab noormees Ben Howardit, Ed Sheeranit, Jack Penantet ja ansamblit 1975 ning The Kooks. Oma lühikese karjääri jooksul on Wills juba soojendanud artiste nagu Halsey, Alessia Cara ja Sigala.

Bastille’i erisoovil saavad Eesti fännid noort ja andekat Willsi näha ja kuulda juba kuuendal märtsil Saku Suurhallis. Kontserdil astub üles ka Eesti aasta parima laulu “Rooftop” autor NOËP.

Bastille tutvustab Eestis oma septembri alguses ilmunud albumit “Wild World”. 19 singlist koosnev kauamängiv on juba võitnud fännide ja kriitikute südameid, pälvides NME auhindade jagamisel parima albumi tiitli. “Kui te mõtlete, kas Bastille suudab luua uue “Pompeii”, siis muretsemiseks pole põhjust. Nad tegid seda terve uue plaadi jagu,” kirjutas kriitik Charlotte Gunn NME veergudel.

Bastille saabub uue albumi tuuriga Tallinna 6. märtsil, esinedes Saku Suurhallis. Piletid on saadaval Piletilevi müügipunktides üle Eesti.