„Kergelt see otsus ei tulnud. Kui aasta alguses lootsime, et suveks on kogu olukord taandunud, siis on selge, et meil ei ole vastavalt riigis korraldatud piirangutele võimalik festivali korraldada,“ sõnab Kaarel Sein Beach Grindi korraldusmeeskonnast.

Korraldajad annavad sotsiaalmeedia vahendusel teada, et järgmiseks aastaks on kinnitatud pea kõik esinejad ja hetkel räägitakse läbi viimaseid detaile Don Diabloga, kel võtab tiheda tuurigraafiku ümberplaneerimine veel natukene aega. „Positiivne on ka see, et meil on olemas üks lisa-aasta, mille jooksul saame oma lemmikfestivali teha veel paremaks ning kindlasti lisada juurde ka mõned üllatused,“ annavad korraldajad teada.

Sein lisab, et päris ilma muusikalise elamuseta külalisi sel suvel siiski ei jäeta. “Oleme tänulikud, et saame praeguseid piiranguid järgides tuua inimesteni samadel kuupäevadel natukene vähendatud kujul head muusikat. Sellest räägime juba õige pea!”

Beach Grind 2021 toimub 9.–10. juulil Pärnu rannas, klubis Sunset. Juba seotatud festivalipääsmed kehtivad ka uuel aastal. Uute kuupäevade mittesobimise korral on võimalik pileteid kahe nädala jooksul tagasi müüa. Korraldajad on tänulikud kõikidele, kel on võimalik pilet alles hoida, aidates seeläbi Grindil elus püsida ja ka tulevikus külastajateni parimat muusikat ja meelelahutust tuua. Lisainfo leiab festivali kodulehelt aadressil www.beachgrind.ee.