Lähedane allikas selgitab, et Beyoncel on plaan bänd uuesti kokku tuua ning sellega on nõus ka Kelly Rowland ja Michelle Williams, vahendab The Sun.

Lauljanna soov on, et lavale naasmisega tuleks esitamisele nii uut muusikat kui ka vanu ja palavalt armastatud hitte.

Ka aega ei saaks enam paremini planeerida, sest 20 aastat tagasi liitus bändiga Williams, mis viis koosseisu maailma edetabelites tunduvalt kõrgemale kohale.

"Beyonce on andnud endast kõik, et tüdrukud uuesti kokku tuua ja ta ei saaks veel paremat aega valida, kui 2020, mis tähistab 20 aastat maailma parimate tüdrukutebändide seas," selgitab muusikamaailmas tegutsev lähedane.

"Beyonce on Michelle'i ja Kellyga kohtunud, et asjaolusid arutada. Praegu on veel vara, kuid nad soovivad salvestada uut muusikat ja seda koos vanade hittidega esitada. Tahetakse korraldada ka tuuri, mis oleks piisavalt lühike, et graafikutesse mahtuda, kuid kõikide fännideni jõuda."

15 aastaga on bändi liikmed ka eraldi üha enam kuulsust kogunud. Beyonce on välja andud miljoneid singleid, mille uskumatu edu on teinud temast ajaloo ühe populaarseima ja enim ostetud lauljanna. Teda on nimetatud kõige edukamaks naissoost meelelahutajaks, aasta persooniks ja üheks kõige mõjukamates inimestest. Michelle Williams on lisaks laulmisele tegelema hakanud ka näitlemisega, mis talle mitmeid auhindu on toonud. Kelly Rowland on peale bändi lõpetamist iseseisvalt müünud 30 miljonit singlit. Ka tema tublit tööd on pärjatud mitmete auhindadega.