The Bootleg Beatles alustas oma tegevust juba 1980. aastal ning on kolmekümne aastaga muutunud üheks populaarseimaks tribute-bändiks maailmas. 1994. aastal kutsuti The Bootleg Beatles esinema maailma ühele suurimale festivalile, Glastonburys. Aasta hiljem kutsus tol ajal oma menukuse tipus olnud brit-rock ansambel Oasis bändi endaga Suurbritannia turneele. Koos on bänd esinenud veel paljude maailma tuntud staaridega, nende hulgas näiteks Rod Stewart ja
Sir Elton John. Kuninganna Elizabeth II on ansamblit kutsunud oma juubelikontserdile mängima. Oma uskumatu autentsusega on Bootleg pälvinud kümnete tunnustatud ajakirjade, nagu NME ja Mojo, heakskiidu

2010. aastal esineb The Bootleg Beatles taas Glastonbury festivalil, tähistades sellega festivali 40. juubelit. Tänavu aastal möödub viimasest The Beatlesi plaadist "Let It Be" samuti 40 aastat.

Tallinna kontserdil tulevad esitamisele kõik kõigi aegade paremad ning tuntumad lood The Beatlesi loomingust. Kontserdil on võimalik näha tõepäraseid kostüüme ja instrumente, mis on iga The Bootleg Beatlesi show mälestusväärne osa.

17. septembril Nokia Kontserdimajas toimuvale kontserdile tulevad piletid vabamüüki esmaspäeval, 31. mail kell 10:00. Pileteid saab osta Piletilevi müügipunktidest ja internetipoest www.piletilevi.ee ning Ticketpro internetipoest www.ticketpro.ee, Ticketpro kassast Solarises ning Eesti Kontserdi kassadest Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

FBI ConcertClubi ja Solaris Clubi liikmed saavad pileteid osta enne teisi, juba neljapäeval 27. mai hommikul kell 10:00. FBI kontserdiklubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee.