Delfiiniteraapia imepärane abi seisneb neile omases ultrahelisagedusel võngete kiirgamises, mis stimuleerivad aju tegevust, suurendavad aju aktiivsust ning vastuvõtlikkust uute oskuste omandamisel. Teraapia abil on võimalik aidata autistlikke lapsi, Downi sündroomiga ning lihasdüsdroofiahaigeid lapsi. Teraapia parandab laste liikumis-, mõtlemis- ning kõnevõimet ja tasakaalustab närvisüsteemi.

Viimsi Invaühing on aidanud lastel Krimmis Delfiiniteraapias käia kolmel aastal, sel aastal sooviksime neljandat korda lapsi teraapiasse saata. Igal aastal on Viimsi Invaühing korraldanud heategevusürituse kogumaks raha teraapia eest tasumiseks. Raha teraapia eest tasumiseks oleme kogunud tänu suurepärastele artistidele, kes on leidnud võimaluse heategevuse korras esineda ja tänu firmadele ja eraisikutele kellel on suur süda ja soov toetada Viimsi erivajadustega lapsi.

Kontserti juhivad Maris Uusna ja Robert Kõrvits.

Esinevad: Birgit Õigemeel, Noorkuu, Laura Põldvere, Jaanus Nõgisto ja Jaak Tuksam, Viimsi Kergemuusikakoor Age Toomsalu juhendamisel, Marvi Vallaste, Jaanus Saago, Marten Kuningas, Kaire Vilgats, Kongomania, Ita Riina Laulustuudio ja üllatusesinejad.


Pileti hind 100-150 krooni. Pääsmed on müügil Viimsi Keskkoolis ja Viimsi vallamaja valvelauas.