Kampaaniaga kutsub Eesti Vähiliit üles kõiki mai viimasel neljapäeval rõivastuma teksadesse ning kandma rinnas roosat linti. „ Aktsiooni eesmärk on suurendada naiste ja meeste teadlikust rinnavähist ning koguda raha rinnavähi ennetustegevuseks. Roosa lint on lootuse sümbol. Ühtse rõivastuse eesmärgiks on aga näidata, et hoolid algatatud kampaaniast, oma lähedastest ja neist, kes põevad rinnavähki,“ selgitas kampaania patroon Birgit Varjun.

Tuluõhtul toimub veel palju muudki põnevat, muuhulgas demostreerivad saatesarja ”Eesti Tippmodell” tüdrukud G-Star RAW kevad-suvist kollektsiooni, moelaval näidatakse ka Richbeth re-use teksakollektsioon ning erilise etendusega üllatab Itaalia teksabränd MET, lisaks suur pesushow. Terve õhtu keerleb õnneratas, kus iga loos võidab ning üks sajast võtmest avab õnnelaeka, milles peidus väärikas auhind. Õhtut juhib Tauri Tallermaa.

Kel vähegi võimalik, tasub kohale tulla ägedates tunnitud teksades, sest kõige vingemalt tuunitud teksades külaline saab premeeritud tuliuue Samsung La’Fleur nutitelefoniga.

Tuluõhtu toimub kl 20.00-23.00 ning uksel tuleb 10 euro eest lunastada sissepääs. Pilet sisaldab väga head kontserti, palju head meelelahutust ja tervituseks rabarberimojitot.

Birgit Varjunil valmis kampaania jaoks ka spetsiaalne lugu "Uus algus", lugu on võimalik alla laadida portaalist www.muusika24.ee, loo hind on 95 senti ja kogu tulu läheb Eesti Vähiliidule rinnavähi ennetustegevuseks ja alaliitude toetuseks. Kontserdil tuleb aga lugu esmaettekandele just 31.mail.