Guns N’ Rosesi taasühinemisturnee “Not In This Lifetime” sai alguse 2016. aastal ning selle kontsertidest on jõudnud osa saada juba mitu miljonit inimest. Tuurist on saanud aasta edukaim rokkturnee ja bändi on Eestisse juba aastaid pikisilmi oodatud.

Lauluväljaku laval astus bänd üles originaalkoosseisus laulja Axl Rose'i, kitarristide Slashi ja Richard Fortuse, bassimängija Duff McKagani, klahvpillimängijate Dizzy Reedi ja Melissa Reese'i ning trummar Frank Ferreriga.

Show raames tulid esitlusele Guns N’ Rosesi suurimad rokihitid ja ballaadid, sealhulgas “Welcome to the Jungle”, “Live and Let Die”, “Sweet Child O' Mine”, “Estranged”, “You Could Be Mine”, “November Rain”, “Knockin' on Heaven's Door”, “Don't Cry”, “Chinese Democracy”, “Paradise City” ja paljud-paljud teised.

Delfi oli Tallinna Lauluväljakul kohal ning jagas oma lugejatega otseblogi vahendusel kohapealset melu nii sõnas kui pildis. Kui märkasid kontserdil midagi erilist, siis jaga pilte ja muljeid ka meiega aadressil kroonika@delfi.ee!