Haapsalus toimuva bluusifestivali üheks peaesinejaks on kitarrist Andy Fearweather Low, bluusi sünnimaalt saabuvad festivalile aga Candye Kane ning Boney Fields. Kodumaised muusikud on festivali jaoks kokku pannud eriprojekti hiljuti meie seast lahkunud legendaarse B.B. Kingi mälestuseks. Eriprojekti solistideks on Emil Rutiku, Evelin Võigemast, Jan Uuspõld ja ,,Eesti otsib superstaari” tänavuse hooaja pronksmedalimees Kristjan Kannukene. Soliste saadab peamiselt Compromise Blue muusikutest koosnev 8-liikmeline ansambel. Suve hakul lisandus esinete nimekirja ka noor ja nakatava energiaga The Natural Culture Austraaliast.

Publik loosib välja 3x2 festivalipassi kõigi õigesti vastajate vahel! Loosimine toimub 29. juulil ning võitjaid teavitatakse isiklikult!

Festival Augustibluus toimub käesoleval aastal juba 22. korda. Viimasel kahel aastal on festivali külastanud 12 000 muusikasõpra, kelle hulgas ka märkimisväärne osa bluusituriste Soomest, Lätist, Rootsist ja Venemaalt. Alates 2014. aastast on festival European Blues Unioni liige.
Augustibluusi passid, mis tagavad sissepääsu kõikidele festivali kontsertidele, on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti.