“Paari lausega on pea võimatu Bob Dylani fenomenist rääkida,” räägib Tõnis Mägi. “Mees, kes tõi pop-ja rokkmuusikasse SÕNUMI, võiks kõige lihtsamalt öelda. Be Bop a Lula ja Doobie, Doobie Doo aeg oli möödas. 60-ndate noorterahutused, Vietnami sõda, hipid — kõik see soodustas Moodsate Trubaduuride, Protestilauljate, Laulvate Poeetide tekkimist (ka Bulat Okudžava ja Vladimir Võssotski, näiteks). Robert Zimmerman aka Bob Dylan on laval endiselt VÕIMAS.”

Pühapäeva õhtune kontsert Helsingis oli korraldaja Risto Juvoneni sõnul üks helgemaid ja elavamaid vanameistri kontserte Soomes üldse. Kogu kontserti kandis Dylan ette püsti seistes elektriklaveri tagant — klahvidel, suupillil ja käredal häälel.

“Publiku käitumist oli Helsingis ilus jälgida ”, räägib BDG artist booker Helen Sildna. “Enne kontserti oli põhiline jututeema koridorides millist lugu keegi õhtust ootab. Lood tunti saalis ära juba esimestest akordidest ning “Highway 61 Revisited” ajal lasti fännid ka lava ette.”

“Dylani pöördumine publiku poole jutu ja naeratusega ning lõpulugu “Like a Rolling Stone ” täitis saali eufooria ja liigutuspisaratega. Õhus oli siirast inimlikku soojust ja härdust ning 65.aastal kirjutatud maailmakuulsa rock-hümni sõnad omistasid 67-aastase Dylani poolt laulduna minu jaoks sel õhtul hoopis uue värvi.”

Saku Suurhall avab uksed kell 18, show algab täpselt kell 19.30.