Need, kes olid kursis Dylani tuuriga, teadsid, et kuulda saab paljusid 2006. aasta plaadi “Modern Times” lugusid, vahest veel pisut rokilikumas kuues kui muidu.

Aga need, kes lootsid näha-kuulda ehedat 1960-1970-ndate Dylanit, võisid küll pisut kurvastada. Lavalt ei kostnud ei “Mr Tambourine Man“i, ei “A Hard Rain’s A Gonna Fall”i, saati siis “Knockin’ on Heaven’s Door“i. Ei haaranud vana kitarrigi, klahvpillid ja suupill — aga sellest oli küll ja küll.

Kas olete varem käinud kontserdil, kus laulja ei lausu lugude vahel sõnagi — ei aitäh, ei järgmise laulu nime, mitte kui midagi. Lugude vahel läks lava lihtsalt pimedaks ning vahetati muusikariistu — abimehed tõstsid aga kitarre ja kontrabassi siia-sinna.

Kuuldavasti olid osa Dylani kontserdil käinud helsinglasi pärast lausa pahased — no mis värk, vana seisis kramplikult klahvpillide taga, ei ta kiskunud riideid seljast ega kaabut peast, ei vaadanud publiku poolegi!

Tallinnas vaatas Bob Dylan vähemalt korra publikusse — kontserdi lõpul, kui ta oli oma bändi liikmed ära tutvustanud ja nad ritta võtsid. Ja siis tõusis saalitäis rahvast püsti ja aplodeeris metsikult, ilus oli! Ning siis see lõpuks tuli — “Blowin’ in the Wind“ — igas vanuses Dylani austajaid said oma laksu kätte küll.