Bombillaze kahenädalane India tuur osutus edukamaks kui keegi loota oleks osanud. Kokku anti kolm kontserti, kaks Delhis ning üks Rajasthani pühas linnakeses Pushkaris. Pushkari peaväljaku kontsert oligi Bombillaze esimene ülesastumine India publiku ees ning sellist vastuvõttu, nagu kogetud sai, on raske sõnadesse panna. Küla tõstis Bombillaze koheselt staariseisusesse ning polnud hinge Pushkaris, kes poleks neid Eestimaa mehi hiljem tänaval ära tundnud.

Delhis avanes Bombillazel aga võimalus esineda valitud publiku ees suursuguses Garden of Five Senses amfiteatris. Ning viimase kirsina sai tordile India kevadpüha Holi tähistamine „Holiguns“ festivalil. See värvipüha võõpaks iga põhjamaisemagi inimese südame vikerkaarevärviliseks!

Lisaks käis Bombillaz end tutvustamas raadio HIT 95 FM stuudios, kus tunnine saatelõik oli eraldatud vaid Bombillaze muusikale ja jutuajamisele, ning jäädvustas end ka videopildis, ühes Delhi imelise Hauz Khasi linnaosa katusekohvikus, Balcony TV salvestuskohas. See Interneti TV pole kahjuks end Eestis veel juurutanud, see-eest aga igas teises maailma otsas.
Lisaks ei saa vähem tähelepanu osutada ka Bombillaze koostööle kohalike muusikutega.

Sai veedetud mitu päeva Pushkari muusikastuudios, kus viimase lihvi said Bombillaze kaks üsna pea ilmuvat singlit. See pani ühtlasi ka aluse väikesele unistuste albumile, mis hõlmaks Bombillaze maailmamuusikat selle kõige õigemas, maailmarännakute võtmes.

Nüüd ootavad bändi ees uued plaanid. Mõned siin Eestimaal, kuid palju põnevat ka Indias!