Brainstorm alustas uue albumi kallal töötamist umbes aasta tagasi ning plaati salvestati kolmes erinevas kohas – Riias ja Ikškiles Lätis ning Rootsi pealinnas Stockholmis. Album ilmus nii läti, inglise kui ka vene keeles ning lood sündisid koostöös Rootsi produtsentide Povel Olsoni ja David Larssoniga.

Povel Olsoni sõnul oli koos Brainstormiga muusika kirjutamine suurpärane kogemus – täpselt nagu muusika loomine olema peaks! Larson lisab: “See oli mõnus aeg – täis muusikat, mängu, vestlusi, naeru ja armastust.”

Albumit iseloomustab kõige paremini rõõm – rõõm lugude kirjutamisest ja koostööst, laulmisest ja mängimisest, rõõm aja veetmisest inimestega, kes on tuttavad juba lasteaiast peale.

Bändi klahvpillimängija Maris Mihelsons peab albumit üheks Brainstormi parimaks ning laulja Renars Kaupers sõnab, et tegemist on optimaalse tasakaaluga bändi energia, naudingute ja kosmiliste unistuste vahel.

Albumi disaini ja fotod tegi tuntud Taani fotograaf Anton Corbijn. Suvi toob Brainstormile kaasa tuuri kodumaal, esinetakse Jelgavas, Valmieras, Ventspilsis, Daugavpilsis ja Riias. Sügisel saab kindlasti nautida ka bändi kontserti Eestis.