Muusikal "Once Upon a One More Time", kus on kasutatud ainult Britney Spearsi lugusid, räägib kolmest muinasjuttudest tuntud printsessist, kes tutvuvad kaasaegse maailmaga ja feministlike vaadetega, vahendab The New York Times.

Lumivalgeke, Tuhkatriinu, Rapuntsel ja uinuv kaunitar on raamatuklubis, kus nende ainus raamat, mida analüüsida on Grimmide muinasjutud. Neiud paluvad haldjas ristiemalt midagi uut ja ta kes annab neile raamatu "The Feminine Mystique", mis muudab nende elu täielikult.

"Need naised on olnud selles hermeetiliselt suletud maailmas ja nüüd nad hakkavad sügavamalt vaatama modernseid ideid - teise ja kolmanda laine feminism - ja samuti uurima, kuidas lugusid meile edasi antakse ja kust me oma normid saame. Aga see on ka väga lõbus ja naljakas," kirjeldab autor Jon Hartmere.

Väidetavalt asendab Spearsi muusikal toimuma pidanud Michael Jacksoni muusikali "Don’t Stop ‘Til You Get Enough". Jacksoni muusikal oleks pidanud toimuma samadel kuupäevadel, kuid tühistati dokumentaali ilmumise tõttu, vahendab Fox News.