Enne Tallinnasse saabumist toimuvad Bryani kontserdid Vilniuses ja Riias, pärast suundub ta aga Helsingisse, Peterburi ja Moskvasse.

Adamsi debüütalbum pealkirjaga „Bryan Adams“ ilmus 1980. aastal. Ameerika hittide edetabelitesse jõudis Adams 1983. aastal ning jäi sinna kauaks.

Mõne aastaga ilmus Bryan Adamsilt kümmekond laulu, mis panid kriitikud temast rääkima kui kümnendi andekaimast Kanada lauljast ja heliloojast.

Albumit „Waking Up The Neighbours“ (1991) müüdi enam kui 10 miljonit eksemplari ning see kinnitas Adamsi mitmekordse plaatina-artisti väärilist staatust. Albumi singel “(Everything I Do) I Do It for You“, filmist „Robin Hood: varaste prints“, saavutas esikoha 30 riigis, Suurbritannias aga püsis lugu esikohal 16 nädalat, mis sai absoluutseks rekordiks. Kaks aastat tagasi saavutas laul esikoha selliste lugude edetabelis, mille saatel briti noorpaarid teevad oma esimese tantsu. 1993. aastal ilmus album „So Far So Good“ (mida Bryan esialgu ei tahtnudki välja lasta) uue superhitiga „Please Forgive Me“. Õnnestumiste jada jätkasid ka kaks järgmist hitti: „All For Love“, mis oli kirjutatud „Kolme musketäri“ uusversiooni jaoks, ja ballaad „Have You Ever Really Loved A Woman“ filmi „Don Juan DeMarco“ jaoks.

Oma karjääri jooksul on Bryan Adams andnud välja 16 sooloalbumit, igal neist suurepärased hitid. Oma laulude eest on ta saanud kolm akadeemilist auhinda ja 16 Grammy auhinda. Üle-eelmisel aastal tähistas ta oma loomingulise tegevuse 25. aasta täitumist. Tähtpäeva puhul ilmus album „Anthology“, kahest plaadist ja 37 loost koosnev kogumik. „

Adamsit peetakse õigusega kahe viimase aastakümne üheks kõige romantilisemaks lauljaks.