Ent just see tegigi esinemise ootamatult heaks — teksapükstes ja mustas t-särgis Bryan koos oma aegumatute paladega.

Keset töönädalat ehk kolmapäeval, kella kaheksa ajal õhtul oli Eesti Näituste messikeskuse juures parkimiskohta raske leida.
Viisteist minutit hiljem kontserdipaika jõudes oli aga üllatus suur, kui härra Adams isiklikult juba lavale tuli. Ei pidanudki tund aega ootama!

Ütlemine, et eestlased on külm rahvas ja hakkavad puusi õõtsutama parimal juhul alles esinemiste lisalugude ajal sellel korral ei kehtinud.
Puupüsti täis messikeskuses oli raske kohata inimest, kes kaasa poleks laulnud ning vaid tuimaks pealtvaatajaks oleks jäänud.

Tundub, et stiililt “lihtsad naabripoisid t-särkide ning teksadega” ruulivad endiselt. Samuti ka aegumatud “(Everything I Do) I Do It for You”, “Summer of 69”, mis kõik kõlasid.

Kogu publiku juba esimeste akordidega pihku saanud Adams noppis austajate seast ka kena tütarlapse, kelle lavale toimetas ning kellega ühes igati vinge ja julge duett lauldi. Au neiule, kes ootamatu olukorraga superhästi toime tuli!

Bryani kontsert oli ehe näide sellest, et head asja pole kunagi liiga palju.
Et lauljale oli see teab-mitmes-kord Eestis esineda ning minu oletus, et publikut on vaid väike käputäis, osutusid (õnneks) alusetuteks.

Lood “18 til I Die”, “Waking Up the Neighbours”, “Please Forgive Me”, “Have You Ever Really Loved a Woman?” said kuuldud.
Seksikas kähehäälne iginoor Bryan nähtud. Mis sa, hing, veel tahta oskad?

Mina jäin rahule.
Tahaks loota, et teised ning Adams ise ka.