Enne Tallinnasse saabumist toimuvad Bryani kontserdid Vilniuses ja Riias, pärast suundub ta aga Helsingisse, Sankt-Peterburgi ja Moskvasse.

Iga tema laul on jutustus sellest, mis on varjatud tema sisimas. „Minu jaoks isiklikult annab laulude kirjutamine võimaluse väljendada seda, mida ma elus tõenäoliselt kunagi ei ütleks,“ räägib Adams.

Oma riietusruumi tellis staar kahekohalise diivani, mugava tugitooli, kohvilaua ja täispikkuses peegli. Samuti on Adamsil vaja riietusruumi telefoni, millega saab teha rahvusvahelisi kõnesid ja mida kasutab eranditult ainult tema ise. Staar nõuab et üks turvatöötaja viibiks pidevalt tema riietusruumi ukse taga.

Rokitähele linnas liikumiseks eraldatud auto salongis — uues E-klassi Mercedeses — ei tohi mingil juhul olla tubakalõhna, konditsioneer peab aga olema välja lülitatud.

Korraldajad peavad edastama Adamsile arsti kontaktandmed, kes oleks kättesaadav kogu staari Tallinnas viibimise ajal ja saaks mis tahes hetkel kohale tulla, kui Adams või keegi tema meeskonnast peaks arstiabi vajama.

Lisaks kõigele muule palus Adams Tallinna muusikapoodide nimekirja ja telefoninumbreid.

Adamsit peetakse õigusega kahe viimase aastakümne üheks kõige romantilisemaks lauljaks. Tema singel “(Everything I Do) I Do It for You” saavutas esikoha romaniliste lugude edetabelis, mille saatel briti noorpaarid teevad oma esimest tantsu.

Oma karjääri jooksul on Bryan Adams andnud välja 16 sooloalbumit, igal neist suurepärased hitid. Oma laulude eest on ta saanud kolm akadeemilist auhinda ja 16 Grammy auhinda.

Üle-eelmisel aastal tähistas ta oma loomingulise tegevuse 25. aasta täitumist. Tähtpäeva puhul ilmus album „Anthology“, kahest plaadist ja 37 loost koosnev kogumik. „Anthology’st“ sai omamoodi laulja veerandsajandi loomingu aruanne.