“See on meie bändi jaoks üks olulisemaid sündmusi, mis meil siiani on olnud,” kommenteeris Speed Free loominguline liider Tanel Padar. “Loomulikult püüame anda endast parima, et rahvas oleks positiivselt meelestatud, kui õhtu staar lavale ilmub!”

2001. aastal tõi Tanel Padar koos Dave Bentoniga Eestile Eurovisiooni lauluvõistlusel Kopenhaagenis esikoha. Vahetult enne seda ilmus Speed Free esimene kogumik “Woman Knows”. Praegu valmistab Speed Free ette teist kogumikku.

Speed Free sündis 1999. aastal. Algkoosseisust on tänaseni bändis Tanel Padar (kitarr, laul), Peep Pihlak (bass), Vallo Vildak (trummid). 2000. jaanuarist kuuluvad bändi Sven Randoja (kitarr), 2001. juunist Ülo Krigul (klahvpillid). Kontsertidel teeb kaasa ka Virgo Veldi (altsax., perc.).

Kanadast pärit Bryan Adams esineb Tallinnas Euroopa turnee käigus, kaasas kogu oma valgus-, heli- ja lavatehnika. Varasematel aastatel juba kaks korda Eestis esinenud Adams esitab oma ligi kahetunnise show jooksul nii vanemat tuntud loomingut kui ka päris uusi, ilmumata lugusid.

Saku Suurhall avab tuleval kolmapäeval uksed kell 18:00. Tanel Padar ja Speed Free alustavad kell 19:00, Bryan Adams astub lavale täpselt kell 20:00.