Tallinna kontserti soojendab tuntud Läti rock-pop-indie bänd Dabasu Surovys.

Jordaaniast pärit 33-aastane kaunis ja üliandekas muusik Ayah Marar ei ole mitte ainult laulja ja helilooja, vaid ka raadio DJ, kes esindab drum’n’bassi, tantsu- ja popmuusikat. Ayah Marari seni edukaim lugu, hitiks kujunenud “Thinking About You” valmis koostöös maailma enim teeniva DJ Calvin Harrisega.

Ayah ja Harris tunnevad üksteist juba kümme aastat. Ajal, mil lindistati Calvin Harrise esimest tuntud lugu “Let Me Know” jagasid noored vahepeal isegi kodu. Ayah Marar lõi kaasa ka nii Harrise maailmaturneel kui ka duo Camo & Krookedi Euroopa turneel. Marar on koostööd teinud ka Dj Freshi ja Drumsound & Bassline Smithiga.

2012. aasta lõpus avaldas naine oma debüütalbumi “The Real”, mille lugusid on mänginud nii Ministry of Sound, BBC Radio 1Xtra, Kiss FM kui ka teised tuntud raadiojaamad.

Ayar Marari Tallinna kontserdi juhatab sisse Läti rock-pop-indie bänd Dabasu Surovys, kes on seitsme tegutsemisaasta jooksul andnud välja kaks albumit ja jõudnud enda kontserditega nii naaberriikidesse kui ka Portugali ja Austraaliasse. Tallinnas esitatakse esmakordselt repertuaari vaid inglise keeles.

Kontserdi raames astub üles ka Dj Erkki Sarapuu Power Hit Radiost.

Piletid hinnaga 11 eurot on saadaval kõigis Ticketpro müügikohtades. Ayah Marar Tallinna kontserdi korraldaja on IC Concerts.