27aastane laulja, laulukirjutaja, esineja ja produtsent Christina Aguilera on kriitikute poolt üks tunnustatuim popmuusik, kes meie regioonis kunagi on esinenud.

Artisti kõik albumid on võitnud vähemalt ühe muusikamaailma mainekaima Grammy-auhinna. Viimase kümnendi üks edukamaid popmaailma tähti on müünud üle 25 miljoni albumi ning tõusnud nelja singliga Billboard Top 100 edetabelis juhtivale kohale.

Showmaailmas laia haardega tegev Aguilera on just valmis saanud oma teise parfüümi „Inspire“, ning on Stephen Websteri ehtekollektsiooni esitleja.

Käesoleva aasta jaanuaris sünnitas Aguilera oma esimese lapse, poeg Max Liron Bratmani. Staar on 2005. aastsat abielus muusikatööstuses tegeva Jordan Bratmaniga.

Piletid tulevad müüki korraga kolmes Balti riigis 15. augustil kell 10:00. Esimesed 1000 piletit tulevad müüki soodushinnaga 600 krooni.

Eestis saab pileteid osta Piletilevi müügipunktides ja Statoli jaamades.
Müüki tuleb ka piiratud arv fännitsooni pileteid, mis annavad õiguse siseneda kontsedile 30 minutit enne uste avamist ning võtta sisse koht lava ees.

USA Pennsylvania osariigis üles kasvanud Aguilera jäi esmalt silma 1992. aastal lokaalses talendiotsingu saates ning sattus mõne aasta pärast Disney telekanali projekti The Mickey Mouse Club. Christina Aguilera tollased projektikaaslased olid muuhulgas ka Britney Spears ja Justin Timberlake.

2001. aatal ühendasid Aguilera, Pink, Mya ja Lil`Kim jõud rahvusvahelise superhiti Lady Marmalade salvestamisel, mis oli tuntud Hollywoodi kassahiti Moulin Rouge tunnuslooks.

Aguilera superstaari staatuse kinnitas aga 2002. aastal ilmunud provokatiivne, seksikas ja ennastkehtestav album Stripped. Palju kõmu tekitasid eriti albumi singlid Dirrty ja universaalse sõnumiga Beautiful.Viimane tõi Aguilerale Parima Naisvokaali Esituse Grammy. Albumi Stripped maailmatuur nimetati ajakirja Rolling Stones lugejate poolt aasta parimaks kontserttuuriks.

Lisaks Grammydele on Aguilera nimetatud 2000. aasta Billboard Music Awardi Aasta Naisartistiks, 2004. aastal ajakirja Rolling Stone Muusikaauhinna vääriliseks ja 2007. aasta MTV Muusikaauhindade Parimaks Naisartistiks.

Laulja karisma ja ilu on talle toonud ajakirja Maxim nii 2003. aasta seksikaima naise tiitli, kui naisstaaride Top 100 number üks positsiooni 2004. aastal.

Christina Aguilera on tuntud ka kui suur filantroop. Ta on AIDSi vastase võitluse suurtoetaja ning mitmete naiste- ja laste varjupaikade sponsor ja eestkõneleja.