Endise Claire’s Birthday liikmete taasloodud ansambel kannab nime Koer ning nende debüütsingel “Maiu on piimaauto”. Uuele loole on valminud ka video, mis veel sel nädalal eesti telejaamade ekraanidele jõua, teatas Delfile LAG Muusikaagentuur.

Ansambli lugude autoriteks ja lauljateks on Vaiko Eplik ning Jaan Pehk. Viimase sõnul tegutses punkansambel prooviruumis juba Claire’s Birthday aegadel, ”Avalikkuse ees tollal ei esinetud, tegemist oli nn. keldriprojektiga”, täpsustas Pehk. Ansambli repertuaari kuuluvad peamiselt lõbusad pungilood nagu “Maiu on piimaauto”, “Veterani valss” ja “Avanti popolo”.

Vaiko Epliku sõnul tuli bänd taas kokku käesoleva aasta 24. veebruaril ning tegemist on patriootliku ansambliga. “Meil on plaanis oma repertuaari võtta ka sellised lood, nagu “Jää vabaks Eesti meri” ning Ülo Vinteri “Kodulaul”, kinnitas Eplik.

Juba sel reedel, astutakse üles Von Krahli Teatri baaris, kus lisaks Koerale esineb ka eesti tantsupungi lipulaev Memoriaalansambel. Ansamblisse Koer kuuluvad Vaiko Eplik, Jaan Pehk, Margus Tohver ning Ivo Etti.