Kevadel ilmus Dagö kuues album "Plaan Delta". Uus plaat ja senised kontserdid kinnitasid, et legendaarne rühmitus ei ole jäänud vanadele loorberitele kopitama — publik tervitas uut koosseisu, uusi lugusid ja ka juba tuntud menupalade uut hingamist palava elevusega. Dagö ei ole "endine bänd", Dagö on endiselt hea ja veel paremgi.

Lauri Saatpalu lubab, et lähiaja ainus kontsert tuleb vägev. „Kontserdil esitame nii värskeima plaadi lugusid kui ka vanu hitte, kussa pääsed. Üle hulga aja on meiega koos ka Hele Kõrve ja Evelin Võigemast. Kuna sõjavägi kestab nüüd vaid 9 kuud ja mitte 2 aastat, ei ole mõtet kellelgi lasta nii suurt tööd ära teha, et paariks kontserdiks kogu kava selgeks õppida,“ naeris Saatpalu. „Pealegi on ju nii, et kui noorsõduri aeg möödas, lüüakse ajateenijad lausa väe ja võimuga nädalavahetuseks kodudesse kroonu leivalt ära isa- ema külmkapi kallale. Valmistumegi järgmiseks suveks, siis kõik priid ja saab rahulikult bändi teha,“ lisas ta.

Dagöga lava jagav Kruuv tegutseb 2007. aastast ja viljeleb eestikeelset rockmuusikat. Ansambli poolt loodud muusika on heasoovlik, rõõmsameelne ja tantsuline, laulud enamasti kahehäälsed, eestikeelsed ning lihtsa sõnumiga.

Piletid kolmapäeval, 23. novembril toimuvale kontserdile on müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas. Uksed avatakse kell 19.00.