Mahedahäälne Benton on jõulukontserte andnud 16 aastat, soovides jagada teistega seda rõõmu, mida jõulud temas tekitavad. „Ma olen jõulukontserte alati teinud rahale mõtlemata,“ sõnab ta.

Sissile on see kolmas kontserttuur isaga. Kui kahel eelmisel aastal imestati tema kui Dave Bentoni tütre hääle üle, siis nüüd räägitakse pigem, et saatega „Eesti otsib superstaari“ kuulsaks saanud Sissi jõulutuurile tuleb kaasa isa.

„Ma olen isaga käinud jõulukontsertidel kõvasti kauem. See, et nüüd on rollid vahetunud, ei mõjuta kuidagi meie esinemist. Laval oleme alati võrdsed,“ ütleb lauljatar. „Kuna isa on tükk aega väga haige olnud, siis olen siiralt tänulik, et ta praegu üldse elus on ja nii hästi end tunneb, et neid jõulukontserte anda.“
Perekond teeb omalt poolt kõik, et aidata Sissit sellest karussellist välja sel väheselgi ajal, mil koos saab olla. „Ta on tõesti väga hõivatud: esinemised, kool, moe- ja meigišoud – ta peab olema kõikjal!“ naerab Benton.

Kavas on sel aastal mõlema jaoks väga tähtsad laulud, mis ei ole lihtsalt jõululaulud, vaid just lood, millel on isa-tütre jaoks erilised tähendused. „Meie kontsertides on hing. Jõulud on meie peres alati väga tähtsad olnud ja need kontserdid on meie võimalus seda tunnet edasi anda,“ lausub Sissi.

Benton avaldas ka tuuri puhul Youtube'is plaaditäie jõululaule, kus teda aitavad Meero muusikakoor, Mirjam Dede, Karl Madis, Dagmar Oja ja teised. Kõlavad näiteks „Let It Snow“, „Jõulukell“ ja „Soe pisar“.