Õhtul esineb Benton ise peaesinejana Sunset Clubis, Seali järelpeol, kus esitlusele tuleb tema uus lugu „Love Will Keep Us Alive”.

„Tegemist on ansambli The Eagles 1994. aastal välja tulnud looga, mis nüüd uue ja kaasaegsema ilme saanud”, rääkis Benton. „Valisin selle loo seepärast, et läbi aegade on loodud nii palju häid laule, mida kahjuks enam ei esitata. Paljusid aegumatuid lugusid, mida esitati 70ndatel-80ndatel aastatel- pole paljud aga kuulnudki”. Laulja sõnul on tema soov aga „vana kuld” uuesti ausse tõsta.

Dave Benton astub publiku ette oma uue bändiga Dave Benton All Stars, mis on kokku kutsutud just selleks kontserdiks.

Lisaks tavapillidele bändis on Bentoni sõnul plaanis lavale tuua ka puhkpillid, mis muudavad heli veel võimsamaks ja suuremaks.

Verivärske lugu „Love Will Keep Us Alive”, mis alles maikuu viimastel päevadel stuudios täiuseni sai lihvitud, tuleb esitlusele koos täiesti omanäolise ja uue kavaga.

Dave Bentoni sõnul on tal au osaleda ka projektis, mis „Sunshine Project” nime kannab ning mis suurartisti Seali lavaletuleku eel publiku rõõmsate ja meeldivate emotsioonidega täidab.

Koos Eurovisiooni võitja Dave Bentoniga astuvad lavale räppar Genka, USA-s õppiv Eesti säravaim noor džässilauljatar Sofia Rubina ja kodumaa paremaid saksofonistide Virgo Veldi.

„Ma ootan väga samal laval üles astumist selliste põnevate ja karismaatiliste artistidega nagu on näiteks Genka”, märkis Benton. Samuti ootab ta huviga Sofia Rubina ja teiste artistidega ühisesinemist.

Meeleolukas, rõõmus ja suvine projekt on kokku kutsutud soojendamaks Veefestivali peaesinejat Seali.

Laulja Dave Bentoni arvamust mööda on Seal viimase paari aastakümne kõige täiuslikum artist. Temas on ühinenud laulja, helilooja ja interpreet. Benton ootab põnevusega kohtumist Seal’iga.

„Justkui ebareaalne ja uskumatu tundus esialgu, et Seal Eestis ja Pärnus esineb”, ütles Benton. „Kuid esineb tõesti, ja ma ootan temaga kohtumist põnevusega”.

Dave Benton tunnistas, et tunneb iga oma etteaste eel ärevust ja elevust, mõeldes kuidas rahvas tema esinemise vastu võtab ja sellele reageerib. Oma etteasteid Pärnus ootab ta aga suure põnevusega, sest tulemas on midagi teistsugust, midagi uut ja põnevat.

Kõikidele oma fännidele ja festivalikülalistele oli tal ühene sõnum: „ Everybody be there!” (Olge kõik kohal! - tõlge toim.)