"Kas sa tead, mis on albumi tegemise juures kõige toredam?" kirjutas 26-aastane laulja oma Instagramis teisipäeval, vahendab Fox News. "Sa saad öelda, mida iganes sa soovid, ole nii avatud ja aus kui võimalik ja räägi ära enda pool loost sõltumata sellest, kellele see vastumeelt olla võib."

Ainult paar kuud enne Demi üledoosi ilmus tal ka laul "Sober", mis andis märku, et Demi on jälle alkoholiga kimpus.

Endine Disney staar on ka eelnevalt avalikult sõltuvuste, bipolaarse häire ja buliimiaga võidelnud, mis on pannud vaimse tervise teadvustamise ja rahastamise rattad veerema pannud.

Popstaar rääkis oma alkoholismist märtsis: "Täna oleksin ma olnud seitse aastat kaine. Ma ei kahetse, et ma väljas käisin, sest mul oli vaja neid vigu teha aga ma ei tohi ka kunagi unustada, et see ongi, mis nad olid: vead."

Kuu pärast üledoosi jagas ta sellest ka avalikkusega: "Ma ei ole kunagi oma teekonda sõltuvusega varjanud. Ma olen õppinud, et haigus ei ole miski, mis kaob ise ajaga. See on midagi, mille ületamiseks pean ma koguaeg pingutama ja veel ei ole ma sellest jagu saanud."

"Hetkel on mul lihtsalt aega vaja, et terveneda ja ma pean keskenduma oma kainusele ja teekonnale paranemise poole. Ma jätkan võitlemist."