Veebruarikuus murdis Bilan oma jala kahest kohast. Kuna kohe oli algamas laulja suur turnee, siis ei pöördunud ta arstide poole ning lootis, et valu läheb lihtsalt üle. "Ma ootasin nädal aega, kuigi oleks pidanud kohe operatsioonile minema. Aga tuur oli algamas ja ma ei tahtnud seda niimoodi alustada," meenutab Bilan aasta algust.

Kuid jalg tõmbus aina sinisemaks. "Nad oleksid võinud seda amputeerida. Arstid hoiatasid, et kui ma jooksen haiglast ära, et anda kontserti, siis nad ei vastuta enam minu tervise eest," ütleb ta.

Bilan tunnistab, et ta kartis, et kui ta ei esine, siis inimesed unustavad ta ära. Kuid laulja mõistis, et olukord on tõsine ja ta pidi lausa uuesti kõndima õppima.

Kuid sügise hakul ajas Bilan fännid marru, sest ta üritas anda Samara linnas kontserti purjuspäi. Hiljem tunnistas laulja oma viga ja korraldas enda rahade eest uue kontserti.

"Loomulikult kartsin ma tõde rääkida, sest ma mõistsin, et see on halb minu reputatsioonile," tunnistab ta nüüd, kuid ta kinnitab, et alkohol on tema elust kadunud juba ammu, kuid tol päeval oli ta lihtsalt väga väsinud.

"Ma kordan, et mul on olnud väga närviline aasta. Ma kandsin palju asju oma õlgadel," ütleb ta.