Küll aga on ta kuulnud, et paljud tuntud DJ-d on siin mängimas käinud ning siinset elu-olu ja publikut väga mõnusaks nimetanud, mainis DJ telefoniintervjuus reporter.ee`le.

“Eks reedel saan ka Eestit tundma,” sõnas Dave, kes astub pulti 11. juulil Kultuurikatlas, üritusel “Generation vol. 5 Tallinn Underground”, kus talle sekundeerivad 14 Eesti esimese klassi alternatiivplaadikeerutajat.

Dave Seaman on tõeline house muusika pioneer, olles plaate keerutanud juba üle 25 aasta. Ta on ka klubi piibli, ajakirja “Mixmag” esimenepeatoimetaja.

Aastate jooksul on Seaman remixinud hulgaliselt suurte mainstream staaride loomingut, alates U2 ja Kylie Minogue`st lõpetades David Bowie ja Pet Shop Boysiga.

Produktiivse karjääri jooksul on temalt ilmunud üle 20 mix-plaadi,teiste seas ka plaadifirmade Global Underground ja Renaissance ning ka isiklike labelite Stress Records ja Audio Therapy alt.

90. aastatel lõi Seaman koos Steve Andersoniga eduka tantsuprojekti Brothers In Rhythm, nende singel “Such A Good Feelin”” jõudis ka USA tantsutabelis esikohale.