Bänd sõlmis nimelt hiljuti lepingu tuntud produtsent Ryan Hadlockiga, kelle käe all valmis The Lumineersi ülimenukas album. Kuidas nii?
"Produtsent võttis ise leibeliga ühendust ja uuris draakonite kohta, et millal on plaanis uut albumit teha. See oli umbes aasta tagasi, kui sellest esimest korda juttu tehti, aga selle aasta alguses muutus dialoog tõsisemaks ning siis panime paika juba ka detailid augustikuiste plaanide kohta," rääkis Olljum Publikule, kuidas tippprodutsendiga koostööpakkumine tuli.

"Mingid signaalid on algusest peale olnud, et ameeriklastele võiks see muusika meeldida. Jõudu muusikat tutvustada on suurel plaadifirmal palju, aga ka konkurentsi on Ameerikas ka palju. USAs käisime esimest korda eelmise aasta märtsis ja siis oktoobris - need kõik olid sammud selle nimel, et saame seal "Good Man Down" välja lasta. "Me ei ole kunagi olnud oma tegemistes naiivsed - see on tore, et nimega produtsent soovib koostööd teha, aga tean hästi ka seda, et ta tahab leida valmis bände. Produtsent ei tee bändi eest tööd ära - hea produtsent ja hea bänd loovad sünergia."

"Produtsent ei suru oma arvamust tegelikult peale ja Sire on tuntud selle poolest, et nad ei ole kunagi sekkunud artisti loomingusse, vaid laseb teha seda, mida bänd tahab ja õigeks peab. Produtsent on suunav jõud, ta aitab leida ning vajutada neid nuppe, mida bänd ei ole ise avastanud," lükkab ta ümber kuuldused, justkui muudaks produtsent bändi imidžit ja stiili oma äraarvamise järgi.

"Iga muusik tahab et tema tööd väärtustataks, me pole kunagi seadnud koormavaid ootusid. On tore et bänd on jõudnud sinna staadiumisse, kus ta saab töötada inimesega kes on maailma mastaabis teinud midagi suurt;" on Olljum uhke, kuid kahe jalaga maa peal.

22. juunil tuleb Eesti ainsal suvekontserdil Watergate'il esitlusele vähemalt kolm uut lugu, mida augustikuus ka USAs salvestama hakatakse. Ewert and The Two Dragonsi uus plaat näeb ilmavalgust 2014.


Kuula draakonite albumit " Good Man Down" 2011: