„Kuna sel aastal venis talv pikaks ja kevad ei taha lõppeda, pakume selle videoga inimestele suvise vabaduse nautimise emotsiooni aseainet,“ ütles bändi räppar Robby.

Filmimise plaane peeti juba talvel, mil looga kokku sobivaid kaadreid meie looduses veel ei saanud filmida. Seega otsustati leida abilisi, kes on nõus enda filmilõike bändi kasutusse andma. Selgus, et vesise ekstreemspordi harrastajatel on aastatega tohutult palju head materjali filmitud ning nende lahkel loal leidiski see nüüd oma koha. Asja teebki huvitavaks just see, et kaadrid ei ole lavastatud ja kogu video koosneb inimeste reaalsetest elamustest ja ehedast emotsioonist.

Et näitlejaid ei ole kasutatud ja materjal on filmitud erinevates kohtades, erinevatel aegadel, erinevate inimeste poolt, on nii mõnelgi inimesel kindlasti põnev ka ennast sellest videost avastada.

Bändist:
DRIVEN on 5-liikmeline bänd, mis sai oma praegusel kujul kokku 2011. aasta lõpus. Juba detsembris ilmus singel „Kloun“, millele valmis YouTube’is tänaseks üle 20 000 vaatamise kogunud muusikavideo.

Järgmine esinemine: 14. juuli – Kapa Rock 2012, Kohilas

DRIVEN:
Robby Bambata - räpp
Rando Ojassoo – vokaal ja kitarr
Jaanus Saago – vokaal ja kitarr
Sten Kivistik – basskitarr
Taavi Rull – trummid