2017. aasta mais alanud tuur on löönud piletimüügi rekordeid kogu maailmas. Järgmisel suvel esineb megastaar Sheeran erinevatel Euroopa festivalidel ning annab soolokontserte suurtel vabaõhulavadel ja staadionitel. Tuuri 12. osa saab alguse 24. mail Groupama staadionil Lyonis ning lõppeb kolme kontserdiga Chantry pargis, Ipswichis, oma kodumaakonnas Suffolkis 23.-25. augustil.

“Edmania ei paista lõppevat!” sõnab tuurikorraldaja Saksamaalt, kus müüdi neljale kontserdile 200 000 piletit vähem kui viie päevaga. Prantsusmaal osteti kõik esimese staadionikontserdi piletid ära vaid minutitega ning kohe läks müüki ka lisakontsert. Võimsaima rekordi tegi Ed aga Islandil, kus kahe tunni jooksul müüdi üle 30 000 pileti ning arvestades Islandi rahvaarvu, plaanib sealset kontserti külastada 9% riigi rahvaarvust. Ka seal läks müüki lisakontsert, seega kasvab see protsent veelgi.

Ed Sheerani ainus Baltikumi kontsert toimub Riias, Lucavsala saarel 12. juulil ning hetkeseisuga on kõige rohkem pileteid müüdud just eestlastele — kontserdikülastajaid Eestist on juba praegu sama palju kui elanikke terves Haapsalus! Samuti on välja müüdud mitmeid fännibusse, mis inimesed mugavalt kontserdile ja tagasi sõidutavad.

Piletid kontserdile saab soetada SIIT!