"Anname ülevaate meie endi 2017. aasta loomingust. Oleme paar korda koos laval üles astunud, kuid mitte kunagi nii suurejoonelise sõuga kui seekord," ütles Genka.

Tänavune Eest Muusikaauhinnad gala tuleb suurem kui kunagi varem - Saku Suurhalli püstitatakse lausa kolm erinevat lava, show üllatab silmapaistvate tehniliste lahendustega ning spetsiaalselt selleks õhtuks loodud erinumbritega esineb paarkümmend populaarset artisti nii popi, rocki kui folgi valdkonnast, nende seas ka läbi aegade legendaarseimad muusikud. Valik sel õhtul kõlavast muusikast saab spetsiaalse seade vaid selle esituse tarbeks.

Kuna kolm lava võtavad enda alla suure osa alast ning nende vahel on lauad tänavuste nominentide jaoks, siis mahutab Saku Suurhall seekord tavapärasest vähem publikut. Kindlasti saab aga kohapeal koos artistidega Eesti Muusikaauhindade 20. juubelit tähistades hoopis erilisema elamuse osaliseks kui kodus televiisori ees.

Lisaks eelnevalt nimetatutele on esinejatest juba väljakuulutatud ka Trad.Attack! ja Liis Lemsalu, kuid nimekiri täieneb pidevalt ning järgmised artistid tehakse peagi teatavaks. Õhtut juhivad Eda-Ines Etti ja Karl-Erik Taukar.

Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala toimub Saku Suurhallis 25. jaanuaril, pääsmed on saadaval Piletilevis.