Kene rääkis Publikule, et osalemismõte tuli juba aastaid tagasi, kuid plaan tehti teoks alles tänavu. "Mõtlesime proovida," ütles ta ja lisas, et lõppvõistlusest Eurovisioonil peavad nad olulisemaks oma lugu ja bändi inimestele lihtsalt tutvustada. "Kümne hulka pääseda oleks muidugi juba päris suur võit," poetab ta.

Konkursile saadetud Mimicry loo "New" on kirjutanud kunagise bändi Depoo liikmed, sõnade autor on Paul Lepasson. "Laul räägib üles ärganud tüdrukust, kes märkab vannitoas üht meest," räägib Kene lõbusalt ja lisab, et lool on tema ja bändi jaoks väga suur hingeline väärtus. Kuula lugu SIIN.

Kümme "Eesti laulu" finalisti selguvad täna õhtul ETV saates "Ringvaade". Žürii liikmete nimesid hoitakse veel saladuses, laulude üle otsustajaid on kokku 11. Nende hulgas on raadiojaamade muusikajuhte, heliloojaid, muusikuid.

Eurovisiooni Eesti finaal on ETV eetris 12. märtsil, kus selgub, milline laul sõidab Eestit esindama Eurovisiooni 55. lauluvõistlusele Oslosse. Eesti finaalvõistlus toimub sel aastal Nokia Kontserdimajas avaliku kontserdina.