Ta tõdeb, et huvitavaid laule siiski oli, kuid ainsaks hitimaiguliseks looks peab ta
Violina
ja
Rolf Juniori
“Maagilist päeva”. "Samas kümne sekka sattus paar pärist üllatavat kooslust," kommenteerib ta Sky Plusi
.

Iiris Vesiku esituses kõlav “Astronaut” on Puna arvates üks eristuvamaid laule. "Kas ta nüüd just Kate Bushi meenutab, aga midagi sinna suunda küll." Piret Järvise, Kallervo Karu ja Paul Oja uus projekt Disko 4000 tundus põnev projekt, kuid veidi toores.

Nikita Bogdanov
esitas Puna sõnul kokku seitse laulu. "Mõni neist oli selline, et pane Enrique Iglesias laulma ja ongi hitt valmis. Paraku laulab Nikita ise ja see laul, mis kümne sekka sattus, ei ole just minu lemmik, samas üsna meeldejääv." Eile õhtul tuli välja, et Nikita kümne hulka pääsenud lugu võib ees oodata diskvalifitseerimine, sest
„Made me cry" on videoportaalis YouTube kuulamiseks üleval olnud juba eelmise aasta augustist. 

Mimicry “New” Punale kahe kuulamiskorraga meeldima ei hakanud, kuid Marten Kuninga esitatud Heini Vaikmaa loole julgeb ta edu ennustada.

Vaiko Epliku kirjutatud “Rapunzelit”, mida esitab Lenna Kuurmaa, peab ta klassikaliseks Eplikuks. "Fänne saab sellel lool olema, eks see sõltub lõppversioonist muidugi ka."

Groundhog Day lugu "Teiste seest kõigile” eelistas žürii näiteks Trafficu ja Shanoni lugudele. Tiiu Kiige kirjutatud ja esitatud The One and Only - Love” on Puna sõnul laul, mis “keskmisest eestlasest” televaataja lõpusaates oigama paneb. "Ehk kompenseerib selle mingi äge lavaline lahendus. Veidi liiga kosmosesse läks see asi minu jaoks."

Eurovisiooni Eesti finaal on ETV eetris 12. märtsil, kus selgub, milline laul sõidab Eestit esindama Eurovisiooni 55. lauluvõistlusele Oslosse. Eesti finaalvõistlus toimub sel aastal Nokia Kontserdimajas avaliku kontserdina.