Plaadi väljaandja ja produtsendi Indrek Sarrapi sõnul tekkis mõte sellise plaadi salvestamiseks seoses Frank Sinatra Gala korraldamisega, mis leiab aset 06.05 Tartus, 07.05 Pärnus ja 09.05 Tallinnas.

„Väga tekitas kurbust mõte, et suur seltskond näeb tohutult vaeva ning kontserdi lõppedes säilib see ilus tulemus vaid külastajate mälus. Nüüd on see aga jäädvustatud ning plaat on suurepärane kingitus kasvõi emadepäevaks, elagu ema ükskõik millises Eestimaa otsas!“

Pooled lood on sisse lauldud eesti keeles, pooled inglise keeles. Üks plaadi produtsentidest Mart Sander ütles, et täpselt pooleks jagunesid keeled suhteliselt juhuslikult. „Arvestasime lauljate soove, mis keeles nemad tahavad laulda ning loomulikult andsime ka ise nõuandeid. Selge see, et oleks üllatav, kui näiteks „Ootamatud sõnad” poleks kõlanud eesti keeles, on ju see lugu juba nii ammu eestlastele emakeeles omaks saanud.”

Just kauplustesse jõudnud plaadiga on tegijad väga rahul. Indrek Sarrap lisas: „Kuulata seda kogumikku on suur rõõm, sealt leiab esiteks muidugi fantastilist muusikat ja lisaks kuuleb osalejate pühendumist, lauljate huvitavaid lähenemisi ning kõrget kvaliteeti!”

„Frank Sinatra laulud” on müügil kauplustes üle Eesti ning soodushinnaga saab seda kogumikku osta kõigist „Frank Sinatra Gala” kontserdipaikadest. Soetades VIP-pilet üheksandal mail toimuvale Linnahalli kontserdile, on plaat külastajale tasuta!