Sean on alati eelistanud akustilisel kitarril erinevaid andekaid lauljaid saata - oleme teda näinud esinemas nii Jana Kase, Mikk Saare kui Eestis elava ja kitsas välismaalaste kogukonnas tuntud austraallase Jonathaniga. Nüüd on Sean enda sõnul pühendanud kogu oma aja Johannaga esinemisele. "Minu isik ei ole siin absoluutselt oluline!" nentis Sean Publiku reporterile. "Ma olen välismaalane Eestis ja naudin seda, kui saan aidata mõnel noorel andekal inimesel oma esinemistega rahvale tuntuks ja armastatuks saada," täpsustas ta.

Johanna kinnitab, et vaatamata senisele madalal hoitud profiilile on mõlemad tegelenud muusikaga omajagu ja seetõttu sai ka ühine projekt loodud. "Tuttavaks saime ühise sõbra kaudu ja esimesed korrad, kui kohvitassi taga kohtusime, jätsime tagaplaanile viisid ja rütmid, ning õppisime paremini tundma teineteise ellusuhtumist," jutustab ta.

"Üldiselt teeme küll covereid, aga on ka enda lugusid. Näiteks Ardo Kaljuvee näituse avamisel lisasime repertuaari ka Seani enda kirjutatud loo pealkirjaga "Just today" ja plaanime ka edaspidi rohkem keskenduda originaalmuusikale," avaldab ta, kuid lisab juurde, et kuna publikule meeldib kaasa ümiseda tuttavaid viise, siis on ka armastatud hitid endiselt kavas.

Johanna Münter on tegutsenud muusikamaailmas juba 5. eluaastast peale, kui ta esmakordselt Eve Viilupi ja Aarne Saluveeri juurde televisiooni koorikooli astus. Ta on laulnud paljudes muusikalides ning esindanud Eestit ka Eurovisioonil Gerli Padari taustalauljana.