Värskeima lisandusena on tuleva nädala neljapäeval lavale oodata elektroonilise popmuusika kuningat NOËP-i, kes kandideerib ühtlasi ka Aasta Popalbum, Aasta Meesartist ja Aasta Laul kategooriates. Lisaks saab laval näha tänavuse Eesti Laulu poolfinalisti ja rootsi muusikaedetabeleid vallutavat Victor Crone’i ning mineval aastal fänne värske albumiga üllatanud indie-rock muusika esindajat The Boondocksi.

Nimetatud artistide lisandumisega on paika saanud Eesti Muusikaauhinnad 2019 täielik esinejate nimekiri. Galal astuvad üles Ott Lepland, Rein Rannap, ÖED, Bert Prikenfeld ehk Bert on Beats, Maian, Lenna, Ewert and the Two Dragons, Uudo Sepp, Revals, Duo Ruut, Talbot, NOËP, Victor Crone, The Boondocks ja Panus Eesti Muusikasse auhinna pälviv kollektiiv Mahavok.

Kollektiiv Mahavok on pälvivad tänavu auhinna Panus Eesti Muusikasse, mistõttu on ka esitatav number inspireeritud ajaloost. Bänd viib publiku muusikalisele rännakule läbi kollektiivi ajaloo liikudes samm sammu haaval tänapäevast minevikku. “Mahavoki kaubamärgiks on ju ikka olnud kauni harmooniaga meloodiline muusika, mida ilmestavad korralik valgus ja visuaalid. Loodetavasti suudame me täita meile eraldatud minutid võimalikult kompaktse ja kvaliteetse etteastega, mis publikule korda läheb,” lausus helilooja ja muusik Heini Vaikmaa lisades, et oodata on ka üllatusi lavale astuvate solistide osas.

Eesti Muusikaauhinnad 2019 raames jagatakse välja tunnustused 17. kategoorias. Õhtut juhivad Reigo Ahven ja Triinu “Lepatriinu” Paomets.