Eelmise aasta parima meesartisti preemiale kandideerivad Jüri Homenja, Mati Nuude ja Vello Orumets, aasta debüütalbumi kandidaadid on ansambel Jäägermeister ("Voitkade metsalaul"), N-Euro ("Tšaka-Tšaka") ja Push-Up ("Geiša"), teatas fonogrammitootjate ühing BNS-ile.

Aasta ansambli tiitlile kandideerivad 2 Quick Start, Caater ja Vennaskond, aasta raadiohiti pretendendid on 2 Quick Starti "C`est La Vie", Blacky "Ära piina mind" ja Caateri "O Si Nene".

Aasta tantsuhiti auhinna kandidaadid on Caateri ja Hanna Pruuli "Sind otsima jään", Push Up-i "Ämblikmees" ja Caateri "O Si Nene", aasta muusikavideo preemiale kandideerivad Sergei Abalõmovi "Pesnja slobnovo narkomana", Evelin Samueli ja Camille "Diamond of Night" ning N-Euro pala "Rukkileib".

Aasta parima plaadikujunduse auhinnale kandideerivad A-Rühma plaat "Laulmata jäänud laulud", Mr. Lawrence'i "Sit and Spin" ning Vennaskonna "Priima". Aasta albumi kandidaadid on 2 Quick Starti "Teine pool", Caateri "Millenium" ja Mati Nuude "Kutse tantsule nr. 14".

Auhinnad antakse kätte 3. märtsil Tallinna ööklubis Venus.