Esmalt tuleb Salme kultuurikeskusesse kogenenutel kohtunikele ette kanda enda poolt valitud lugu ja pärast seda peavad esimesed oma unistuse superstaariks-saamisest paraku lõppenuks lugema. Kõikidele poistele on aga kohtunikel varuks üllatus, mis toob osalejates esile vastakaid tundeid.

Järgmiseks ülesandeks jagunevad poisid ja tüdrukud duettideks ning neile antakse valida kahe loo vahel. Klaveri saatel tuleb ette kanda kas Ott Leplandi ja Lenna Kuurmaa laul „Sinuni“ või „Broken Strings“ inglise keeles, mille kuulsaks laulnud James Morrison ja Nelly Furtado. Aega loo õppimiseks on vaid mõni tund.

Üks staarikspürgija Teele Viira tunnistab, et dueti laulmine tema jaoks raske ülesanne ei olnud. „Pigem oli laval hoopis kindlam tunne, silmside annab tuge ja on, kellele nõjatuda. Pealegi mul väga vedas partneriga,“ kommenteeris Viira.

Päeva lõpus läheb käiku juba varasematest hooaegadest tuttav stsenaarium, kus osalejad jagatakse kolme gruppi; nendest kahele on tagatud edaspääs järgmisesse vooru, üks grupp peab aga saatest lahkuma.

Saatejuhid on Evelin Pang ja Hele Kõrve.

„Eesti otsib superstaari“ on TV3 eetris pühapäeval kell 20.30.