Festivali rõhk on meeleolukal tervikprogrammil, milles käigus saavad kokku eri žanrid ja suundumused - valik hõlmab kõike kitarripopist moodsate klubikõladeni.


Esimeste väljakuulutatud nimede seas on äsja kõrgelt hinnatud plaadi ilmutanud folk-rock kollektiiv Ewert and the Two Dragons, hip-hop skenest rahvusteadvusse jõudnud mitmekülgne artist Chalice, eesti indie-popi raudvara 3Pead ja Imandra Lake ning rahvusvahelisel tasemel tuntust koguv world-bass'i esindaja Bert On Beats eksootilises live-koosseisus. Festivali välis-ja siselaval astuvad üles 13 artisti, lisaks eelnimetatutele eesti vaieldamatu indie-legend Röövel Ööbik, 60'ndate biitmuusikat kaasajastavad Pilvikud, noored lootustandvad kitarristid Argo Vals ja Karl Petti, värskekõlalised pop-rock kollektiivid Animal Drama ja Laika Virgin, Rakvere hip-hop skene juhtfiguurid Gee ja Öökülm ning külalistena Venemaa chill-disco-duo Acos CoolKAs.

Meeleoluka ja kõrvasõbraliku vabaõhufestivali aktiviteedid ja meelelahutusvõimalused pakuvad mitmekülgset ajaviidet nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Festivali peakorraldajad Janek Murd ja Erkki Tero juhivad Raadio 2's ainulaadset, eesti popmuusika rariteetseid ja värskeid avastusi tutvustavat erisaadet, mis alustab sel suvel juba teist hooaega ja on eetris igal teisipäeval kell 21.