Laupäeval, 7. septemberil leiab aset rahvusvaheline Cassette Story Day (kassetipoe päev), mille raames toovad plaadifirmad turule limiteeritud eriväljaanded ja plaadipoed korraldavad teemakohaseid sündmusi. Cassette Story Day traditsiooniga on otsutanud liituda ka kohalik plaadifirma Trash Can Dance, andes välja üliharuldase Tharaphita kasseti.

Maavalla vanim ja tuntuim pagan/black-metal bänd Tharaphita sai 1997. aasta sügisel kokku bändiliikme kodustuudios, et lindistada neljalooline, toore kõlaga näidislint, mis oli mõeldud saatmiseks Saksamaale, kus üks põrandaalune plaadifirma bändi vastu kõrgendatud huvi välja näitas. Huvi plaadilepinguni ei viinud ja lindistuski ununes.

Nüüd, 16 aastat hiljem, on see haruldane kassett mida on seni tõenäoliselt käes hoidnud ainult bändimehed ja plaadifirma boss isiklikult, taas unustusehõlma alt väljas. Et see killuke ehedat kohalikku metalajalugu ei jääks taas ainult bändimeeste riiulitele tolmu koguma, otsustasid plaadifirma Trash Can Dance ja Tharaphita, et sellest tuleb fännidele mõned lisakoopiad teha. Haruldaseks teeb selle lindistuse asjaolu, et kassetilt leiab ühe sellise loo, mida teistelt Tharaphita väljaannetelt ei leia ja teise, sellise mille laulutekst erineb hiljem ilmunud versioonist. Et lindistuse ehedus kaduma ei läheks, välistati igasugune digisekkumine. Kõik 50 uusversiooni on kopeeritud otse originaalkassetilt muutmata kujul. Üsna muutmata kuju säilitati ka kassetti vahelehte kujundades.

Esimene võimalus seda kassetti reaalselt käes hoida on 8. septembril klubis Von Krahl toimuval Plaaditurul.

Tharaphita kooseis aastal 1997
Ank - laul, kitarr (Discrucior, Must Missa, Dawn Of Gehenna, Meinardus)
Lembetu Mardus - kitarr (Loits, Discrucior)
Draconic - klahvpillid (Loits, Horricane, Manatark, Kantor Voy, Carnifex)
Massacra - Bass (Discrucior)