Teiste hulgas esinevad avashow’s Ott Lepland, Tanel Padar, Púr Múdd ja Nexus. Selle sajandi alguse populaarne trio teeb oma tänavuse comebacki avalöögi just Eesti Muusikaauhindade galal ning spetsiaalselt selleks sündmuseks lennutatakse ookeani tagant kohale ka Nexuse üks liige Janne Saar.

"Nexuse 15. juubeliaastat alustada kohe aasta alguses suure gala-esinemisega on sellele kindlasti uhke avalöök," kommenteeris Merlyn Uusküla.

Lauljatari sõnul on nad kõik elevil, kuna pole 12 aastat koos laval esinenud. "Vanad ajad tulevad meelde ja Nexuse laule meenutada on tegelikult päris põnev. Loodame, et publik võtab meid hästi vastu ning meie soovime pakkuda neile vana head Nexust," rääkis Merlyn Uusküla.

Teisi avanumbris osalevaid artiste näeb alles Saku Suurhalli laval. „Meil on väga hea meel, et sel õhtul on nii laval kui saalis publiku hulgas väga paljud Eesti artistid, kes siinses muusikamaailmas viimase paari aastakümne jooksul olulist rolli mänginud,“ ütles Danel Pandre Eesti Fonogrammitootjate Ühingust.

Eesti Muusikaauhinnad 20. juubeli gala toimub 25. jaanuaril Saku Suurhallis, lavale on oodata läbi aegade suurimat artistide hulka, erishow’dega esinevad Trad.Attack!, Liis Lemsalu, Miljardid, NOËP, Genka, Arop, Reket, Beebilõust ja 5miinust. Esinejate nimekiri täieneb aga veelgi! Õhtut juhivad Eda-Ines Etti ja Karl-Erik Taukar. Galast teeb otseülekande Kanal 2. Kuid kahtlemata saab erilisema elamuse osaliseks kohapeal, piletid on müügil Piletilevis.