Muusika- ja kultuurisõpradele, kes soovivad TMW festivalist mitmekülgset elamust, panustades samas festivali arengusse läbi toetustegevuse, on tänavu müügil piiratud arv eripasse. TMW toetajapass hinnaga 150 eurot tagab mugava festivalikülastuse eelisjärjekorras sissepääsuga kõikidele õhtustele kontsertidele, sealhulgas 30.märtsil toimuvale festivali ametlikule avakontserdile Kultuurikatalas, samuti pääsu delegaadibaaridesse ehk TMW konverentsi külaliste kohtumisaladele festivali klubides. Toetajapassiga kaasneb ka märtsi alguses avatav infoliin (telefoninumber ja e-posti aadress), mille kaudu saab nii personaliseeritud programmisoovitusi kui abi kohtade reserveerimisel eriüritustele.

Põhjamaade suurim uue muusika ja linnakultuuri festival TMW toimub tänavu 27.märtsist 2.aprillini. Lisaks õhtustele kontsertidele pealinna klubides ja konverentsile Nordic Hotel Forumis toimuvad festivali raames tasuta pealelõunased „Linnalava“ kontserdid, vestlussari „TMW jutud” ning linna mõnusamaid söögikohti tutvustav restoranifestival „TMW maitsed”. Festivali kava sisaldab ka Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskuse kureeritud kunstiprogrammi, Põhjamaade ja Baltikumi põnevaimat disaini tutvustavat Disainiturgu ning avalikku linnaruumi hõlmavat heli- ja arhitektoonika projekti.

Festivali ligi 200 kohalikust ning välismaisest artistist koosnev ning erinevaid muusikažanreid hõlmav kolmepäevane kontsertkava avalikustatakse 1.veebruaril. Kogu festivali kava kuulutatakse järk-järgult välja veebruari jooksul. Lisainfo: http://tmw.ee/et/programm

Eelseisva TMW festivali siduvaks teemaks on jätkusuutlik areng ning sellega seotud valdkonnad keskkonnasäästlikkusest linnaarenguni ja kogukondade ühendamisest võrdõiguslikkuse edendamiseni.

Piiratud kogus toetajapasse hinnaga 150 eurot on saadaval TMW veebipoes. Toetajapass tagab eelisjärjekorras pääsu kõikidele TMW kontsertidele, sh TMW avakontserdile ning TMW delegaadibaaridesse ning pakub võimalust personaliseeritud programmisoovitusteks. Nordea ja Telia klientidele kehtivad erisoodustused *

Delegaadipass, mis tagab lisaks muusikafestivalile pääsu 31. märtsist 1. aprillini toimuvale TMW konverentsile ja delegaadibaaridesse ning registreerunud kontaktide andmebaasile, on kuni 31. jaanuarini TMW veebipoes saadaval hinnaga 175 eurot (1. veebruarist 250 eurot)

Festivalipassid on kuni 31. jaanuarini saadaval hinnaga 50 eurot. Festivalipass tagab sissepääsu kõikidesse TMW muusikaprogrammi kuuluvatesse klubidesse eeldusel, et vastav klubi ei ole välja müüdud. Kui klubi on välja müüdud, toimub publiku klubisse laskmine järjekorra alusel. Nordea ja Telia klientidele kehtivad erisoodustused *.

Kõik TMW passid sisaldavad soodustusi TMW „Maitsed“ restoranides ning eripakkumisi muude festivaliosade raames. Nordea ja Telia klientidele kehtivad erisoodustused *.

TMW 2017 kontsertide üksikpiletid tulevad Piletilevisse müüki 1.veebruaril.

*Nordea ja Telia kliendid saavad spetsiaalse sooduskoodiga eelmüügist osta kuni 2 TMW toetajapassi ning kuni 2 TMW festivalipassi. Soodustused hakkavad kehtima alates 13.jaanuarist.

TMW toetajapassid, festivalipassid ja kõik Nordea pangakaardid tagavad soodustuse TMW „Maitsed“ restoranides. Soodustused rakenduvad suurusjärgus 5-15% sõltuvalt restoranist.

Nordea klientidele kehtivad järgnevad soodustused nii TMW toetajapasside, festivalipasside kui üksikpiletite hindadest:
Nordea pangakaardi valdajale: -10%
Nordea Gold krediitkaardi valdajale: - 20%
Nordea Platinum krediitkaardi valdajale -30%

Telia klientidele kehtib TMW festivalipassi, toetajapassi ning üksikpiletite ostmisel eelmüügist 20% hinnasoodustus tavahinnast.

Tallinn Music Week 2017 kuupäevad:
27. märts - 2. aprill: TMW maitsed, TMW jutud, TMW linnaruum
28. märts - 2. aprill: TMW kunst
29. märts - 1. aprill: TMW linnalava (tasuta päevased kontserdid)
30. märts - 1. aprill: TMW muusikafestival (õhtused klubikontserdid)
31. märts - 1. aprill: TMW konverents
1.-2. aprill: Disainiturg