When life gives you lemons, make lemonade. When life gives you magic, make an event to remember. Nii Sveta baar teebki ning sweet 29 korralikuks tähistamiseks on esinema kutsunud DJ, kelle nimi vajab vääriliselt tutvustamist.

Jensen Interceptor (kodanikunimega Mikey Melas) on Austraalia tantsumuusika skeene hetke kuumimaid nimesid, kelle laveerimine elektro ja techno vahel on võitnud nüüdseks Euroopa klubikülastajate täieliku poolehoiu. Just see artist suudab tantsijateni tuua oskusliku selektsiooni uue kooli reliisidest nostalgilise vana hea Afrika Bambaataa “Planet Rock”ini.

Jensen Interceptor kirjeldab enda saundi kui miskit, mille kallal on ta viimased kümme aastat korralikult tööd teinud. Kriitikud leiavad samuti, et Melasi produktsioon on jõudnud oma kvaliteedi haripunkti. “Minu loomingu kõla on peegeldus sellest, millest ei ole ma muusikat mängides kunagi väsinud. Pean oma stiili pioneerideks Drexciyat, The Hackerit ja Dopplereffekti. Iga kord, kui otsin inspiratsiooni, pöördun nende loomingu juurde.”

Austraalia DJ ja produtsendi huvi tantsumuusika vastu tekkis noores eas 1990ndatel, mil tema vend hakkas kuulama gabberit, hardcore’i, technot ja house’i. Jensen Interceptori tähelend sai alguse aga 2018. aastal, mil ta reliisis Maceo Plex’i plaadifima Lone Romanticu alt oma debüütalbumi “Mother”. LP sai kohe kriitilise tunnustuse osaliseks üle maailma ning tema produktsiooni mängivad sellised klubimuusika suurkujud nagu DJ Stingray, DeFeKT, The Hacker, Helena Hauff, Boys Noize jne.

Väliskülalisele lisaks saab DJ puldi taga näha meie kohalikke talente: Kevin Park, Mari-Anna Miller, Nikolajev, Punch, Bible Club, Köster b2b DJ Mannekeen.