Kene Vernik Mimicryst peab Crystal Castlesit suureks eeskujuks juba aastaid. "Crystal Castles on minu jaoks olnud teenäitaja pikka aega. Usun, et sobime koos lavale väga hästi, sest muusikazhanr ja live-energia on Mimicryl ja Crystal Castles'il sarnane", ütles Vernik.

Kene Vernik lubab teisipäevasel soojendusesinemisel kiiret ja agressiivset kontserti. "Kavas on kolm uut lugu, milles on intensiivsust ja piisavalt kütet – publikul igav küll ei hakka," rääkis Vernik. "Kindlasti on tegemist ühe higise sündmusega, kus muusikasõbral puhkepausideks aega ei ole."

Kanadast pärinev tantsusaalide hetke kuumim täht Crystal Castles esineb Eestis esmakordselt. Kontsert toimub Rock Cafes teisipäeval, 14. juunil. 2004. aastal moodustatud Crystal Castles'ist on tänaseks saanud alternatiivse tantsumuusika arvestatav artist ja hetke kuumim tegija maailmas. Väljamüüdud kontserdid, kriitikute ja fännide kiitus - need kõik räägivad enese eest.

Piletid Crystal Castlesi kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides, kodulehel www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Rock Cafe uksed avatakse teisipäeval kell 20.00. Kontsert on vanusepiiranguta.