Just sel reedel leiab Von Krahli baaris aset selle live-koosseisu esimene etteaste ning Eesti publik saab olema ka esimene, kes kuuleb laivis Annie uue plaadi materjali.

Tegemist on poolsalajase proovi-kontserdiga enne Annie ülemaailmset uue albumi promotuuri.

Uus plaat „Don’t Stop“ ilmub selle aasta juulis suurplaadifirma Island alt ja esimeseks singliks sellelt plaadilt on planeeritud “I Know Your Girlfriend Hates Me”, mis produtseeritud Richard X ja Timo Kaukolampi poolt.
Singlit saab ka kuulata ka Annie MySpace lehelt.

Uuelt plaadilt võib leida koostöid Franz Ferdinandi, Girls Aloudi ja Datarockiga.
Kuuldavasti on plaadifirmal ja mänedžmendil Annie tuleviku osas vägagi suured plaanid.

Annie on pärit Norrast, Bergenist. Ta kuulsuse-tee sai alguse aastal 1999 kui Annie Madonna-sämpliga singel „The Greatest Hit“ sai underground hitiks Norras ja Inglismaal.

Esikalbum „Anniemal” ilmus 2004, Röyksoppi produtseeritud lugu „Heartbeat“ valiti USA indie-arvamusliidrite weebi Pitchfork aasta singliks, Observer Music nimetas ta uueks täheks, keda jälgida ja Anniemal sai Norra iga-aastasel auhinnagaalal Spellemannsprisen parima pop-albumi ja parima uustulija tiitlid.

Samal peol esitleb oma teist sooloalbumit ka Leslie Da Bass. Plaadi „Nights by Open Windows“ ilmumise puhul mängib hetkel singliga „Pisar” laineid lööv Leslie ette paremaid palasid läbi oma karjääri.

DJdena astuvad üles Mutandi residendid Rhythm Doctor, Raul Saaremets, Erik Morna, Heivi S ja Siim Nestor.

Von Krahl avab uksed kell 22:00 ja korraldajad soovitavad kõigil kohale tulla varakult, et vältida ebamugavusi klubisse sissepääsemisel.

Pidu toimub kahel korrusel.

Piletid flyeriga 150 krooni ja ilma 200 krooni. Flaieri leiad SIIT!