Mõlemad bändid on sügise jooksul kontserdiks põhjalikke ettevalmistusi teinud — Von Krahlis võib kuulda Elephants From Neptune’i uhiuusi lugusid ning Murmansk esitleb oma kolmandat albumit nimega “Rüütli”. 

Elephants From Neptune, koosseisus Robert Linna (vokaal, kitarr), Markko Reinberg (kitarr, vokaal), Rain Joona (bass) ja Jon Mikiver (trummid), on loonud endale omapärast riff-rocki ning nende looming on saanud Eesti underground-skene lemmikuks, kogudes toetust nii fännidelt kui ka muusikakriitikutelt. Selle aasta kevadel andis bänd välja omanimelise debüütalbumi ning esitles seda kolme kontserdiga Tallinn Music Week’il. Hinnatud muusikablogi “Drowned In Sound” tituleeris ansambli festivali parimaks Eesti bändiks, Elephants From Neptune’ile langes osaks ka mitmete välismaiste delegaatide heakskiit. Muusikud andsid ülimenuka ja palju tähelepanu pälvinud kontserdi festivalil Positivus 2012 ning lisaks soojendas bänd ka Tallinna Lauluväljakul maailmakuulsat Red Hot Chili Peppersit. Septembri lõpus esines Elephants From Neptune kontsert-klubis Sinilind täismajale.

Murmansk on Helsingist pärit rock-bänd, kes andis äsja välja oma kolmanda albumi nimega “Rüütli”. Eestikeelse pealkirja sai album peamiselt seetõttu, et bänd rentis lugude salvestamiseks suvila Pärnus. “Rüütli” ilmus sel sügisel nii Põhjamaades, Baltikumis kui ka Kesk-Euroopas.
Bändi esimene album “Chinese Locks” ilmus 2008. aastal ning sellele järgnes teine kauamängiv “Eleven Eyes To Shade” (Spinefarm/Universal 2009). Murmansk on pälvinud tunnustust ja tähelepanu ka väljaspool kodumaad, tuuritades Euroopa klubides ja festivalidel (nt. Eurosonic, Spot Festival, Iceland Airwaves, Reeperbahn Festival jt.). Kiitust jagab näiteks Reykjavik Grapevine: “Ma ütlen selle otse välja: ma armastan seda bändi! See on massiivne, hirmutav, raske, kaunis, toores ja elustav.”

Elephants From Neptune ja Murmansk annavad koos kaks kontserti ka Lätis — 21. detsembril Nabaklab’is, Riias ning 22. detsembril Fontaine Palace’is, Liepajas.

Pilet maksab Von Krahli eelmüügist (alates 12.12.12) ostes 5 eurot, 20. detsembril on piletihinnaks 7 eurot. Arvestades, et Elephants From Neptune’i sügisene kontsert Sinilinnus oli välja müüdud, soovitavad korraldajad seekord piletid juba eelmüügist ära osta.