Briti staari Tallinna-kontserdi pressiesindaja Ingrid Peegi sõnul soovib pühapäeval Tallinnasse saabuv laulja antiikmööbli ja lillede kõrval spetsiaalseid looduslõhnaga küünlaid, mille võtab kaasa tema assistent.

Elton John tahab ka, et kontserdipaigas oleks valmis värskelt pressitud apelsinimahl, mille eest hoolitseb megastaari isiklik kokk. Peale koka saabuvad Eestisse ka Johni autojuht ja stilist, kes hoolitseb laulja garderoobi eest.

Elton John saabub Eestisse pühapäeval oma Boeing-tüüpi eralennukiga ja esialgsetel andmetel lahkub kohe pärast kontserti Inglismaale. Staari saadab Tallinna lennujaamast lauluväljakule julgestuspolitsei eskort ning kogu tema Eestis olemise ajal isiklikud turvamehed Briti eriüksusest.

Peegi sõnul ei ole Sir Elton Johni kiire Eestist lahkumine siiski veel lõplikult kindel ning kontserdi korraldajad on esitanud lauljale kutse tulla Club Hollywoodi kontserdijärgsele peole. Igaks juhuks on korraldajad pannud kinni ka Tallinna parima sviidi, kuid täpsemaid detaile selle kohta turvalisuse huvides ei avalikustata.

Kontserdikorraldajad peavad võimalikuks, et megastaar kohtub ka mõne Tallinna linna või Eesti riigi võimuesindajaga.

Esmaspäevase seisuga olid Elton Johni Tallinna-kontserdi korraldajad müünud välja pool lauluväljaku kohtadest. Kontserdile on oodata peale eestimaalaste ka ligi 5000 muusikahuvilist Soomest ja Venemaalt.

Kontserdi eel on tihendatud reisilaevaliiklust Eesti ja Soome vahel ning pandud käiku erilaev.

Viimase 30 aasta jooksul üle 40 albumi üllitanud legendaarne Briti muusik Sir Elton John esitab pühapäeval Tallinna lauluväljakul üle 2,5 tunni pikkusel kontserdil legendaarseid menulugusid läbi aegade ja ka mõningaid uusi palu oma sügisel ilmuvalt plaadilt “Songs From The West Coast”.