Viimati esines söör Elton John (sündinud Reginald Kenneth Dwaight) Eestis ja Lätis 2007. aasta septembris – kahel kontserdil käis tookord kokku ligi 23 000 pealtvaatajat. Tallinnas, Saku Suurhallis andis muusik ülipika kontserdi - kaks tundi ja kakskümmend minutit kestnud etenduse raames esitasid maailmakuulus muusik ja tema live-bänd 24 kuulsat hitti. Ka Riias, 3. novembril, esineb Elton John koos oma rokkansambliga.

Söör Elton John on juba mitu aastakümmet üks kõige populaarsematest esinejatest maailmas ning on läbi aegade üks kõige edukamatest lauljatest - 40aastase karjääri jooksul on tema poolt kirjutatud üle 500 loo, välja lastud 30 stuudio- ja 4 live-albumit ning müüdud rohkem kui veerand miljardit salvestist! Elton Johni uus stuudioalbum «The Union» nägi ilmavalgust eelmise aasta sügisel. Muusiku enda sõnul tähendab see plaat uut etappi tema karjääris. «Nüüd enam ei pea ma pop-salvetisi tegema», - räägib Elton John. «Koostöös tuntud Ameerika muusiku Leon Russeliga loodud «The Union» on Eltoni absoluutne triumf. Kaks rokkmuusika suurkuju on suutnud salvestada suurepärase albumi», - kirjutasid muusikakriitikud, kes nimetasid plaadi üheks parimaks albumiks aastal 2010.

Elton John – musikaalne rekordimees. Kolmekümne aasta jooksul on tema lood figureerinud muutumatu eduga edetabeleis 40 parima hiti hulgas. Elton John suutis inglise muusikutest esimesena korrata legendaarse The Beatlesi edu – neli tema albumit sattusid üheaegselt kümne parima hulka Ameerika mandril. Elton Johnile kuulub ka unikaalne rekord singlimüügis – maailmakuulsat lugu «Candle in the Wind», mida ta esitas pärast printsess Diana traagilist hukku, müüdi maailmas 33 miljonit eksemplari.

1995. aastal sai Elton John Briti impeeriumi ordeni omanikuks ning 1998. aastal pühitses kuninganna Elizabeth II laulja rüütliks ja omistas talle tiitli «söör». Elton John on ka Laulukirjutajate Kuulsuste Halli ja Rock'n'rolli Kuulsuste Halli liige, kuuekordne Grammy auhinna võitja – sealhulgas unikaalse auhinna «Grammy Legend Award» omanik.

Piletid Elton Johni Riia kontserdile tulevad vabamüüki järgmisel teisipäeval, 16. augustil, kell 10.00 TICKETPRO internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja Ticketpro müügipunktides üle Eesti. Piletihinnad algavad 36 eurost.


FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta aga juba homsest, 11.augustist. Liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil www.fbi.ee.