1995. aastal lõi koreograaf Robin Antin noortest tüdrukutest burlesque tantsutrupi, mis kiirelt meedia tähelepanu hakkas tõmbama. Juba 2003. aastal sõlmiti plaadileping, millega noored lauljannad kiirelt tähena taevasse lendasid, vahendab Heart.

Bändis oli kuus liiget, kes küll kõik terve karjääri koosseisus ei püsinud, kuid kelle nägu fännidel kustumatult meeles on püsinud. Vaatame üle, millega Nicole Scherzinger, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton ja Kimberly Wyatt vahepeal tegelenud on.

Nicole Scherzinger

Bändi ninamees Nicole Scherzingeri välimus on läbi aastate püsinud peaaegu muutumatuna ning samuti ka tema anne. Lauljanna alustas peale bändi lõppu soolokarjääriga, mille vältel edukalt mitmeid tuntud hitte on avalikustanud.

Carmit Bachar

Kuigi lauljanna Carmit Bachar oli koosseisus üsnagi lühikest aega, siis punased juuksed jätsid kustumatu mälestuse. 2008. aastal teatas bänd oma veebilehel, et Bachar nendega koos enam lavale ei astu. Lauljanna jätkas oma ande kasutamist ning esines soolosinglitega kuni lõi koos Sammy Jayga kaheliikmelise bändi LadyStation. Karmit on abielus Kevin Whitakeriga, kellega on tal ka tütar Keala Rose.

Ashley Roberts


Roberts lahkus tüdrukutebändist 2010. aastal ning alustas samuti soolokarjääriga. Tänaseks on lauljannast saanud ka tunnustatud telenägu, kes on osalenud mitmes tõsielusarjas ja kätt proovinud ka saatejuhina.

Jessica Sutta

Sutta liitus tüdrukutebändiga 2003. aastal ning püsis koosseisus seitse aastat. Staar lahkus 2010. aastal ning jätkas näitlemisega, millega ka juba bändi kõrvalt tegelenud oli. Sel aastal abiellus Sutta Mikey Marquartiga.

Kimberly Wyatt

Wyatt oli Pussycat Dollsi koosseisus vahemikus 2003-2010. Peale bändi lõppu jätkas staar telesaates kohtunikuna. 2014. aastal abiellus Wyatt Max Rogersiga ja samal aastal sündis perre ka esimene laps. 2017. aastal sai lauljanna teise lapse ning tänavu oktoobris juba kolmanda.

Melody Thornton

Ka Thorton lahkus grupist 2010. aastal ning jätkas enda soolokarjääriga ja proovis kätt ka televisioonis. Oma rolli on Thorton täitnud ka muusikalilavadel.