TrioBeti võidusoosikute järjekorras jagab Eesti Ungariga kolmandat ja neljandat positsiooni. Mõlema riigi koefitsientideks on märgitud 10, mis tähendab, et kui Eesti tõesti tänavuse Eurovisiooni võidab, saavad õnnelikud ennustajad oma raha 10-kordselt tagasi. Ette poole jäävad vaid Prantsusmaa ja Suurbritannia koefitsientidega 4,5 ja 5,5.

Suurimat favoriiti Prantsusmaad esindab tänavusel lauluvõistlusel klassikalise laulu žanrisse liigituva looga „Sognu“ noor Amaury Vassili. 1989. aastal Normandias sündinud tenor esitab korsikakeelse mõjusa ballaadi, mille on kirjutanud Daniel Moyne ja Quentin Bachelet.

Samuti suurfavoriitide hulka kuuluva Suurbritannia tänavuseks esindajaks Eurovisioonil on neljaliikmeline poistebänd Blue, kes esitab pop-loo „I can“. Hoolimata bändi pikaajalisest rahvusvahelisest tuntusest peetakse tänavu Prantsusmaad siiski tugevamaks konkurendiks.

Rahvusvahelisel areenil uue tulijana üles astuv Getter Jaani on looga „Rockefeller Street“ 14. mail toimuval Eurovisioonil Inglismaa ja Prantsusmaa järel favoriitide nimistus kolmandal kohal, jagades asetust Ungarit esindava poplaulja Kati Wolfiga, kelle esituses mängivad sarnaselt Eestile olulist rolli tantsijad.

TrioBet on Eestis litsentseeritud ning turu juhtiv spordiennustust, online-pokkeri ja kasiino teenuseid pakkuv ettevõte. TrioBet on osa Nordic Gaming Grupist, mis on Euroopa Liidus litsentseeritud ning antud piirkonnas 8 sihtturul tegutsev ettevõte.